Fő tartalom

Értesítő üzenet

Étkeztetés - étkezde

Iskolánk közös étkezdét üzemeltet a szlovák tanítási nyelvű alapiskolával.

Az ebédek osztása:

Naponta: 11:30 - 14:00

 

Akik ügyelnek, hogy mi mindig finomat együnk:

  • Árendásová Miriam (konyhafőnök)
  • Buda Erika (főszakács)
  • Ludas Ágnes (szakács)
  • Buják Csilla (segéd)
  • Döme Éva (segéd)

 

Az étkezésre lehet be- és kijelentkezni az egész iskolaév folyamán az adott étkezést megelőző munkanapon legkésőbb 14:00-ig.

Az iskolai étkezésről nem lehetséges kijelentkezni az adott munkanap reggelén abból az okból kifolyólag, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni az általánosan kötelező törvényi előírásokat, melyek az iskolai étkeztetésre vonatkoznak (pl. Zásady správnej výrobnej praxe - HACCP és hasonló).

A hiányzás első napján, amennyiben a tanuló beteg, lehetséges elvinni az ebédet ebédhordóban 11:30 és 13:00 között, de ilyen esetben az étkező köteles megtéríteni a teljes összeget az étkezésért, ami fel van tüntetve az egyes étkező kategóriák mellett. A következő napokon nem csomagolják az ételt ételhordóba. Amennyiben a tanuló a következő napokon is hiányzik a tanításról, szükséges a tanuló étkezését időben lemondani. A tanuló a nem elvitt, illetve nem időben kijelentett ebédért pénzbeli vagy tárgyi kárpótlásban nem részesül.

Az ebédet ebédhordóban a tanuló csak a betegség első napján kapja meg, amennyiben az nem volt lemondva, a hátsó bejáraton keresztül az iskolai ebédlőbe. Az ebédlőbe tilos a belépés a szülőknek ebédhordóval.

Azok a tanulók, akiknek az egészségügyi állapota speciális étrendet kíván (pl. gluténmentes, diabetikus vagy egyéb kímélő táplálkozás), hozhatnak magukkal az iskolai ebédlőbe ebédet előre egyeztetett feltételek mellett a szülő és az ebédlőt működtető személy között. Szükséges egy szakorvosi bizonylat a tanuló egészségügyi állapotáról. A támogatás csak azokon a napokon kerül utalásra hónaponként, amelyeken a tanuló részt vett a tanításon.

Étkezés lemondása:

-telefonon keresztül a következő telefonszámon: 035/6407320

-személyesen az iskolai ebédlőben


Étkezési fokozatok és azok megtérítésének módja

Étkező – tanuló az alapiskola alsótagozatán (1-4 évfolyamok)

Az ebéd ára                                                                  1,21€

 

Étkező – tanuló az alapiskola felsőtagozatán (5-9 évfolyamok)

Az ebéd ára                                                                   1,30€

 

 

Ha kérdése van, kontaktálja Árendášová Miriam, ebédlővezetőt a következő telefonszámokon:

035/6492814                       8:00-11:00 között

035/6407320                       13:00-14:30 között

0904 996 000