Fő tartalom

Értesítő üzenet

 

Szaktantermeink

Az iskolánkban a sikeres és az eredményes oktatást elősegíti a különböző tantárgyakhoz berendezett szaktantermek. Az elmúlt évek során igyekeztünk olyan tantermeket kialakítani, amelyek kellemes és kényelmes tanítási órákat biztosítanak a tanulóink számára.

Multimediális tanterem

A multimediális tanterem iskolánk legújabb, legkorszerűbb szakterme.2020 szeptemberében vették birtokukba a tanulók. 18 számítógép és annak komponensei segítik a pedagógusok munkáját. Az informatikai gépek, táblagép mellett teljesen új bútorzatot kapott az osztály.

Informatikai szaktanterem

Az informatikai szaktantermünket 2004 őszén bocsájtottuk a rendelkezési útjára. Az évek során több alkalommal újítottuk, korszerűsítettük az szakosztály. A tanulók megtanulhatják a számítógép kezelését, különböző programokba nyernek betekintést. Mindegyik számítógépen elérhető az internet. A projektor, vizualizér, interaktív tábla megkönnyíti a számítástechnika tanulását.

Iskolánk 2019/2020-as iskolai évben EU által nyújtott támogatást kapott, amely nagyban hozzájárult az IKT eszközök bővítéséhez. Valamennyi osztályban notbookot helyeztünk el, ill. a pedagógusok USB kulcsot kaptak, hogy még könnyebben tudjanak dolgozni a informatikai eszközökkel.

Angol nyelvi terem

Iskolánk 2018/2019-es iskolai évben új tanteremmel bővült. Az angol- és német nyelv szerves része az oktatásnak, így fontosnak tartottuk, hogy új osztálytermet hozzunk létre. A szakterem 18 táblagéppek, pedagógusi, érintő képernyős irányítópulttal, fülhallgatóval, interaktív táblával, projektorral és a hozzá kapcsolódó technikával eszközökkel van felszerelve. A szakterem számos segédeszközt tartlamaz.

Fizika-, kémiai szaktanterem

2008 –ban teljes átalakításon esett át a fizikai-, kémiai szaktantermünk. Új laboratóriumi asztalokat helyeztünk el, melyekben rendelkezésre áll a víz és az elektromos áram, a tanári kísérletekhez pedig a gáz. A tanulókísérleti eszközök a tanteremhez kapcsolt szertárban találhatók, melyeket a kísérletekhez alkalmazkodva állandóan frissítünk és bővítünk.

Snoezelen

272668409 4979749545421831 6601720180083228788 n

Olvasóterem

2017 áprilisában új olvasóteremmel  bővült a Szemerényi Károly Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola. A tanterem, amely ünnepélyes keretek között került átadásra, az épület második emeletén található. A szép és világos szaktanterem minden kis olvasni vágyó gyermek igényét kielégíti. 

Iskola könyvtára

2019- ben az igazgatóság teljes önerőből korszerűsítette az iskolánk könyvtárát. Kicseréltük a bútorzatot, rendszereztük a könyvállományt. A projekteknek köszönhetően új könyveket vettünk.